• Program


  Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

  Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

  A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellép a Fehér Fábió Trió és a Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos.

  A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellépnek:

  Fehér Fábió Trió
  A trió formációt Fehér Fábió alapította, 2019 nyarán, a célból, hogy megvalósítsa legkülönfélébb és legérdekesebb zenei ötleteit. Legfőképpen általunk írt instrumentális fusion jazzt játszunk, valamint világhírű jazz standard-eket kicsit más felfogásban. Bátran nyúlunk a legkülönfélébb zenei stílusokhoz is. Egyedi hangzást adva, játékunkban az improvizáció és a zenei szabadság egyaránt megjelenik. Számunkra nagyon fontos , hogy azokat a "zenei érzéseket", melyeket mi átélünk, a zenénk által tovább adjuk közönségünknek.

  A zenekar tagjai:
  Fehér Fábió - gitár; Berki Tamás - basszusgitár; Fazekas Tamás - dob

  Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos
  Swing à la Django együttes egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklórzene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova, ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus. A zenekar az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Ezen a kocerten ifj. Sárközy Lajos, a Virtuózok tehetségkutató műsor nyertese, Junior Prima díjas hegedűvirtuóz lesz a zenekar vendége.

  A zenekar tagjai:
  Ifj. Sárközy Lajos - hegedű; Dani János - gitár; Dani Norbert - gitár; Csurkulya József - cimbalom;
  Seres Vilmos - klarinét; Gallyas Lakatos Róbert - zongora; Lombos Pál - bőgő


  A jegyek megvásárlását követően asztalfoglalás szükséges emailen: szegedi.zsuzsa@sargahaz.com vagy a +36 20 511 0982 telefonszámon.

  Ajánló


  Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

  A meséket mondjuk, hallgatjuk, továbbadjuk, elrontjuk és néha elfelejtjük, aztán a legváratlanabb pillanatban…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016