• Program


    Sybill

    Sybill

    Az ismert nagy slágerek: Kis Petrovom, Illúzió a szerelem, az Élni jó mind csupa fülbemászó dallam, melyek a történetet magasba emelik, és a klasszikus, látványos operett előadást felejthetetlenné teszik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 19. péntek, 21:00

    Esőnap: júl. 21.

    Jacobi Viktor: Sybill
    operett, 3 felvonásban
    NÍVÓT produkció

    Történetünk a cári Oroszországban kezdődik.
    Egymás után érkeznek a szállodai vendégek, többek között Sybill, párizsi énekesnő, a Nagyherceg, a Kormányzó, Petrov, a moszkvai testőrtiszt és még sokan mások.
    Ebben a gyönyörű, orosz téli hangulatban, ahol zümmög a szamovár, odakint hull a hó, a Kormányzó úr tiszteletére tartott estélyén minden adott ahhoz, hogy Sybill és Petrov szerelme kibontakozzon. Azonban ahhoz, hogy a szerelmesek egymásra találhassanak, sok félreértésen, szerepcserén, nevetést és könnyeket fakasztó jeleneteken keresztül vezet az út.

    Az ismert nagy slágerek: Kis Petrovom, Illúzió a szerelem, az Élni jó mind csupa fülbemászó dallam, melyek a történetet magasba emelik, és a klasszikus, látványos operett előadást felejthetetlenné teszik.

    Szereposztás:

    Sybill: Vörös Edit
    Petrov: Borbély Richard
    Nagyhercegnő: Sáfár Mónika – Jászai díjas
    Nagyherceg: Vadász Zsolt / Egyházi Géza
    Kormányzó: Szirtes Gábor – Jászai díjas
    Charlotte: Teremi Trixi – Bársony Rózsi díjas
    Poire: Kiss Zoltán
    Borcsakov: Molnár Erik
    Szobalány: Halász Aranka
    Szárnysegéd: Nagyhegyesi Zoltán
    Kocsis, Lakáj: Hábel Ferenc

    Kálmán Szinfonietta Zenekar/ Monarchia Zenekar

    Rendező: Teremi Trixi
    Koreográfus: Hábel Ferenc

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016