• Program


    Szabó Balázs zenés orgonatörténeti sorozata/3 („Az orgonám egy zenekar” – Franck, Widor, Vierne)

    Szabó Balázs zenés orgonatörténeti sorozata/3 („Az orgonám egy zenekar” – Franck, Widor, Vierne)

    „Az orgonám egy zenekar” – Franck, Widor, Vierne

    Orgonalátogatás haladóknak

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 11:00

    Előad és orgonán játszik: Szabó Balázs

    A 19. századi nagy technikai újítások elérték Franciaországot is, ahol kialakult a szimfonikus orgonatípus. Az új hangszerek már képesek voltak megjeleníteni a zenekar hangzását, a komponisták egészen új világot alkottak meg kompozícióikban, ami ugyanakkor szorosan összeforrt a katedrálisok világának inspirációjával is. A Voit-orgonán sármos akcentussal szólalnak meg a francia művek, meggyőzően érzékeltetve a francia stílus hangszíngazdagságát.

    Ajánlatunk


    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    Ajánló


    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016