• Program


    Szabó Gyuri bácsi előadása Szombathelyen

    Szabó Gyuri bácsi előadása Szombathelyen

    Gyuri bácsi Áprilisban Szombathelyre készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 3. csütörtök, 18:00

    Gyuri bácsi Áprilisban Szombathelyre készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016