• Program


  Szakcsi - Regály - Balázs Hammond Trio

  Szakcsi - Regály - Balázs Hammond Trio

  A trió repertoárjában jazz örökzöldeket hallhatunk szokatlan ünnepi megvilágításban, a hard bop, bebop és a kortárs jazzérából gondosan válogatva, az újratalálkozás örömével és frissességével átitatva.

  Szakcsi - Regály - Balázs Hammond Trio

  Közreműködik:
  Szakcsi Lakatos Béla - Fender Rhodes
  Regály György - Hammond orgona
  Balázs Elemér - dob

  Mindig izgalmas, amikor mester és tanítványa hosszú évtizedek múltán, immár kolléga minőségben újra találkoznak, és az azóta eltelt időt és felhalmozott tapasztalatokat zenei párbeszédben tárgyalják meg. Különösen izgalmas ez a találkozás, ha két azonos hangszeren, vagy legalábbis egyazon hangszercsoportba tartozó instrumentumon játszó zenész között zajlik. Regály György, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakának adjunktusa Szakcsi Lakatos Bélánál diplomázott 1987-ben, és bár azóta zongoristaként és Hammond-orgonistaként bejárta a világot Kínától Hollandián át Indiáig, közösen nem játszott egykori tanárával. Ezúttal egy rendhagyó felállásban hallhatjuk őket, amelyre a magyar jazz történetében csak egy alkalommal, a Csík-Fogarasi-Jávori Trió esetében volt példa: Szakcsi Lakatos Béla Fender Rhodes-on, Regály György Hammond orgonán játszik, a groovokat pedig a magyar jazz egyik legendás dobosa, Balázs Elemér adja. Repertoárjukban jazz örökzöldeket hallhatunk szokatlan ünnepi megvilágításban, a hard bop, bebop és a kortárs jazzérából gondosan válogatva, az újratalálkozás örömével és frissességével átitatva.

  Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
  Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
  Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  Ajánló


  A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016