• Program


    Szamár a torony tetején
    13

    Szamár a torony tetején

    Színikritikusok Díja 2012: A legjobb gyerek- és ifjúsági előadás
    Zalán Tibor: SZAMÁR A TORONY TETEJÉN
    élő-zenés mesejáték bábokkal 6-15 éveseknek
    Marc Chagall képeinek ihletéséből

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: március 3. vasárnap, 11:00

    Merre induljon el Boldizsár, a nyughatatlan? Vajon megtalálja-e a holdat, ahol régen látott anyja lakik? Legalább is a Nagypapa, aki éjjel-nappal a tetőn ücsörög, ezt állítja. Csakhogy idegen városokon keresztül vezet oda az út. Előbb a veszedelmes szalmaboglya, azután egy tátott szájú kút, elveszejtő láp közepén sok-sok lidérc lakik, folyó felett hídpénzt szednek, mögötte a nagyváros! A hold bizony a város tornyán fészkel, mint egy fényes nagy madár, onnan indul útra, fel a magas égbe, s a magasból ki tudja… vissza a hajnalba. De addig még sok-sok veszély leselkedik Boldizsárra és hűséges bölcs szamarára, Zebulondra!

    Munkatárs: Swierkiewicz Áron

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016