• Program


    Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Mencseli Dóra és Hegedűs Józsi

    Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Mencseli Dóra és Hegedűs Józsi

    Az olvasniszabad mozgalmat Szendrői Csaba, költő, Artisjus díjas szövegíró, énekes, az Elefánt zenekar frontembere találta ki 2020-ban. Célja az olvasás népszerűsítése, az önfejlesztés, az olvasás hatása az egyén személyiségére, tudatára és gondolkodására.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 7. csütörtök, 19:00

    Nem valós terápiát kíván nyújtani, csupán eszközöket igyekeznek adni az olvasók kezébe, amik segítenek abban, hogy mindenki a maga módján és útján hozza ki magából a legtöbbet.

    Az olvasniszabad eseményeken az első órában közösen olvasunk, amit egy előadás követ. A decemberi előadás során Mencseli Dóra (Petőfi Rádió) beszélget Hegedűs Józsival. 

    A decemberi esemény vendége: Hegedűs Józsi

    Énekes-dalszerző, a sünik jó barátja, aki első lemezén kioltotta szívéből a félelmet, megénekelte a munkások szürke hétköznapjait, és utat mutatott a lányoknak. Turnézott már a Carson Comával, és most már javában dolgozik a következő lemezén, ami saját szavaival élve sokkal koszosabb lesz, mint az előző. Józsi a zenész lét mellett tanítóként is dolgozik. Szívügye, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek megmutassa, hogy van számukra kiút. Különleges dalszövegei, könyvélményei, a roma és magyar népzenéhez való viszonya és a tanítói pálya is szóba kerül majd. Józsi pedig nagy eséllyel dalra is fakad. 

    Infók a programhoz:

    - étel, ital szabadon behozható a helyszínre

    - az olvasáshoz és beszélgetéshez polifoamot, pokrócot, párnát, stb. érdemes hozni

    - mindenki a saját könyvét olvassa, így ne felejtsétek magatokkal hozni az aktuális olvasnivalókat!

    Ajánlatunk


    A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016