• Program


  Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Mencseli Dóra és Hegedűs Józsi

  Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Mencseli Dóra és Hegedűs Józsi

  Az olvasniszabad mozgalmat Szendrői Csaba, költő, Artisjus díjas szövegíró, énekes, az Elefánt zenekar frontembere találta ki 2020-ban. Célja az olvasás népszerűsítése, az önfejlesztés, az olvasás hatása az egyén személyiségére, tudatára és gondolkodására.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: 2023. december 7. csütörtök, 19:00

  Nem valós terápiát kíván nyújtani, csupán eszközöket igyekeznek adni az olvasók kezébe, amik segítenek abban, hogy mindenki a maga módján és útján hozza ki magából a legtöbbet.

  Az olvasniszabad eseményeken az első órában közösen olvasunk, amit egy előadás követ. A decemberi előadás során Mencseli Dóra (Petőfi Rádió) beszélget Hegedűs Józsival. 

  A decemberi esemény vendége: Hegedűs Józsi

  Énekes-dalszerző, a sünik jó barátja, aki első lemezén kioltotta szívéből a félelmet, megénekelte a munkások szürke hétköznapjait, és utat mutatott a lányoknak. Turnézott már a Carson Comával, és most már javában dolgozik a következő lemezén, ami saját szavaival élve sokkal koszosabb lesz, mint az előző. Józsi a zenész lét mellett tanítóként is dolgozik. Szívügye, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek megmutassa, hogy van számukra kiút. Különleges dalszövegei, könyvélményei, a roma és magyar népzenéhez való viszonya és a tanítói pálya is szóba kerül majd. Józsi pedig nagy eséllyel dalra is fakad. 

  Infók a programhoz:

  - étel, ital szabadon behozható a helyszínre

  - az olvasáshoz és beszélgetéshez polifoamot, pokrócot, párnát, stb. érdemes hozni

  - mindenki a saját könyvét olvassa, így ne felejtsétek magatokkal hozni az aktuális olvasnivalókat!

  Ajánlatunk


  A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

  félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

  Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

  Ajánló


  Johann Sebastian Bach – Felix Mendelssohn-Bartholdy MÁTÉ-PASSIÓ Oratórium egy részben, német nyelven, magyar és angol felirattal

  Csak úgy várhatjuk el szerencsésebb rokonainktól, hogy szükség esetén gondoljanak ránk, ha mi is gondolunk a hozzánk képest szerencsétlenebb rokonainkra.…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016