• Program


    Szenesnek áll a világ

    Szenesnek áll a világ

    Szenesnek áll a világ
    Vidám, zenés est két részben



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 19:00

    Nagyváradi Erzsébet – Vasicsek János színész-énekes házaspár Szenes Iván örök érvényű slágereinek segítségével helyezi új megvilágításba a házasság intézményét. Saját párkapcsolatuk kudarcain és sikerein keresztül beszélnek férfi és nő örök küzdelméről egymással, egymásért. Miközben a néző hallgatja az igényes hangszerelésű, csodálatos dalokat, önfeledten nevet a sziporkázó öniróniával megírt, rövid összekötő szövegeken.

    Az elragadó színésznő és az érces hangú énekes mellett, a kiváló zenészek személye is garancia arra, hogy a Pestújhelyi Közösségi Ház kertjében (rossz idő esetén a színházteremben) egy különleges, szórakoztató élménnyel ajándékozzuk meg a közönséget.

    Ajánlatunk


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016