• Program


    Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

    Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

    Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából több, mint 200 előadása révén országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című emlékkoncert során Gergely Róbert, Szécsi Pál születésének 75. évfordulója előtt tisztelegve - ezúttal 2019. december 7-én szombaton 19 órától a Budapest szívében, a Premier Kultcafé színpadán lép föl.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:00

    Gergely Róbert olyan legendássá nemesült slágereket idéz fel Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”. A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, EMERTON-díjas énekes-színművész a tőle megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjával a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján, korszerű hangszerelés révén szólaltatja meg a hatvanas-hetvenes évek emblematikus melódiáit és táncdalait,  A közel nyolcvanperces megrendítően szép emlékkoncerten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

    Várjuk mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel gondolnak e korszak legendás énekesére, SZÉCSI PÁLRA!

    Közreműködik:
    GERGELY RÓBERT
    NÉMEDI VARGA TÍMEA, GERE ORSOLYA (vokál)

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016