• Program


    "Szeretni bolondulásig..." - Mujahid Zoltán Szécsi Pál akusztik koncert Vendég: Polyak Rita

    "Szeretni bolondulásig..." - Mujahid Zoltán Szécsi Pál akusztik koncert Vendég: Polyak Rita

    2020 nyarán debütált ez a formáció a budapesti Zsidó Fesztiválon.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Szeretnénk továbbvinni és megőrizni Szécsi Pál munkásságát, a szimfónikus hangzásvilágon keresztül az eredetiségét megőrizve.
    Mujahid Zoltán énekes, előadóművész az első Megasztárban tűnt fel. Azóta számtalanszor hasonlították mar Szécsi Pálhoz, néhány éve eldöntötte, hogy élteti a zenei hagyatékát. A táncdalfesztiválok világa nagyon közel áll Zolihoz, ami az elegáns öltözködésében és hangjában is megidézi a 60-as, 70-es éveket.
    Ezen a koncerten Szécsi Pál legnagyobb slágerei hangzanak el, mint pl: Csak egy tánc volt, Távollét, Szeretni bolondulásig, Karolina, Mint a violák, Pillangó…stb..
    Az ének és zongora duó ezen az estén kibővül a Trüffel Quartett-tel, akik a Dohnányi Szimfonikus Zenekar 4 kiváló vonósa.

    Zongorán kísér a Fonogram-díjas Lőrincz Ádám.
    Vendégfellépőként az estére érkezik Polyák Rita színésznő-énekesnő, aki Cserháti Zsuzsa gyöngyszemeit énekli.

    Koncert időtartama 70-80 perc.

    https://youtu.be/IdQRRR9CoBE?si=1tZXfThKuGuM3bal

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016