• Program


  Szia Életem! - VárKERT mozi

  Szia Életem! - VárKERT mozi

  Az elmúlt évek legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmrajongót Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

  Aktuális előadások  Szia Életem! - VárKERT mozi
  Magyar nyelven, angol felirattal vetítjük.
  Kapunyitás: 19:00

  Az ötvenes sztárírót kirúgták az állásából, határidő szorongatja, ezen felül a soha nem látott gyereke is feltűnik. A fantáziaelemekkel dúsított vígjáték azt kutatja, mitől válunk valódi szülővé.

  Nem elég, hogy kirúgják az egyetemi állásából, és eltiltják a tanítástól az 55 éves Barnát, miután szerelmi viszonyba keveredett egy diákjával, de még a soha nem látott, óvodáskorú gyereke is feltűnik, miközben írni szeretne, és szorítja a határidő.Vékes Csaba és Rohonyi Gábor rendezőpárosa egy fantáziaelemekkel dúsított vígjátékban keresi a választ arra a kérdésre, hogy mitől válunk valódi szülővé. Az egykötetes sztáríró és kisfia hirtelen jött, kényszerű együttléte számos vidám fordulatot tartogat. Mit füllentsünk például a gyereknek, ha Macskanőnek öltözött call girl várja apát otthon?

  Szereplők: Thuróczy Szabolcs, Pásztor-Várady Mór, Kovács Patrícia, Mucsi Zoltán, Básti Juli, Tasnádi Bence

  Rendező: Rohonyi Gábor
  Társ-rendező: Vékes Csaba
  Forgatókönyvíró: Vékes Csaba
  Producerek: Major István, Geszti Péter, Ditz Edit, Roskó Péter

  Beszélgetés kezdete: 20:00
  Vetítés kezdete: 21:00
  Befejezés várható ideje: 23:00

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk.

  Esőnap: 2022. augusztus 31.
  Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

  A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

  Ajánló


  Ennek a filmnek jó pár szuperképessége van: a legyőzhetetlen animációs humor egyesül benne a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is…

  Az elmúlt évek legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmrajongót Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A…

  Irréductible francia vígjáték, 83 perc, 2022 francia nyelven, magyar felirattal

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016