• Program


    Szimplán egy duplát!

    Szimplán egy duplát!

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. Violetta színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Béla építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 25. szerda, 19:00

    Szimplán egy duplát!
    zenés játék Zerkovitz Béla dalaival

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal, Zerkovitz-slágerekkel.

    Szereposztás:
    Férfi....... Majorfalvi Bálint
    Nő.......... Fábián Nikolett

    Zenei munkatárs: Szilassy Nelly
    Koreográfus: Cortés Sebastián
    Zene, dalszövegek: Zerkovitz Béla
    Írta: Pille Tamás, Majorfalvi Bálint
    Rendezte: Pille Tamás

    A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója
    Bemutató: 2020. október 24-én 20:00-kor a Figurina Bábszínházban

    Ajánlatunk


    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    Ajánló


    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016