• Program


    Színek 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál
    2

    Színek 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál

    Theatre I-Entertainment (India)
    Színek - Yeh Dunia Rangeen
    Játék a színekkel

    1 éves kortól
    35 perc
    Kolibri Nagyszínpad

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 11:00

    Az ég is színes, a víz is színes. A napsugár szivárványszín. Az étel is  színes. Minden gyümölcs színes. A legapróbb magvak is színesen ragyognak. A boldogság színpompás, a szomorúság szintén sokszínű. Minden érzelem színekhez társul szertelen. Az egész világ színekkel teli szüntelen. Különböző színek, formák, mozdulatok és ritmusok alkotják a produkció vázát. A színészi játék interakcióra is lehetőséget nyújt, miközben különböző érzékszervekkel kapcsolatos alapismereteket is szerezhetnek a gyerekek. A Színek a társulat második csecsemőknek szóló előadása. Az előadást Bolognában mutatták be a "Visioni 2018" elnevezésű nemzetközi színházi fesztiválon és online a Pitara International TYA fesztiválon is szerepelt 2020-ban.

    Rendező: Imran Khan
    Mentor: Valeria Fraberti
    Dramaturg: Imran Khan, Valerie Fraberti
    Szereplők: Imran Khan, Riya Panwar
    Produkciós vezető: Shweta

    Az előadás a La Baracca Testoni Ragazzi (Olaszország) és a Theatre I Entertainment (India) együttműködésével jött létre.

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016