• Program


    Színésznek lenni...

    Színésznek lenni...

    Hogy mégis, milyen színésznek lenni? Erre a kérdésre keresi a választ újonnan útjára indított pódium beszélgetés-sorozatunk...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 19. szerda, 19:00

    Színésznek lenni...
    talk-show

    „Színésznek lenni hazárdjáték!”- mondja az egyik. „Isten nélkül nem érdemes színésznek lenni!” – mondja a másik. A harmadik: „Nem akartam színész lenni, csak idekeveredtem.” „Szinte születésem óta vonzott a színpad világa, elképzelni sem tudtam, hogy ne színész legyek!” Színésznek lenni misszió, hivatás, színészként olyan tudsz lenni, ami egyébként sosem lennél, színésznek lenni öröm és játék, de színésznek lenni kíméletlen munka, rengeteg szenvedés és lemondás. Színésznek lenni csepűrágás, de színésznek lenni művészet.

    Hogy mégis, milyen színésznek lenni? Erre a kérdésre keresi a választ újonnan útjára indított pódium beszélgetés-sorozatunk, melyben Mohácsi Szilvia szerkesztő-műsorvezető vendégei: Horváth Zsuzsa, Mertz Tibor, Csőre Gábor és Janik László színművészek.

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Ajánló


    keserves bohózat két részben

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016