• Program


    Szirtes Edina Mókus: Így szerettem volna élni...

    Szirtes Edina Mókus: Így szerettem volna élni...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 19:00

    “Kiállok  hegedűvel, síppal, dobbal… Kiteszem a sok-sok effekt pedált, viszem magamban a verseket, amikkel évek óta élek, túlélek, viszem magamban  a sok érthetetlenséget, örömet és bánatot, még több rácsodálkozást az emberi nagyságra, a költőóriásoktól örökölt sorokra, gondolatokra. De viszem a kiszolgáltatottságot is, amellyel szomjazom a Közönség, a Befogadók szeretetét, figyelmét. Boldogság, ha a végén eltűnik a színpad széle, ami a hallgatókat leválasztja. Boldogság, ha minden megszűnik, ami elválaszt és megszületik az egység, a közelség. Ezt nem lehet elmondani, csak érezni!” (Szirtes Edina Mókus)

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016