• Program


    SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

    SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora

    Hölgyeim és uraim! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: a két nagyszerű művész legemblematikusabb musical- és operett szerepeinek gyöngyszemei, utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék és természetesen nagyívű duettek!

    Aktuális előadások



    MAHÓ ANDREA Jászai-, Emerton- és Artisjus-díjas énekes-színművésznő hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte védjegyévé vált az elmúlt két évtizedben. Pályája során maradandót alkotott a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, valamint a Pesti Magyar Színház produkcióiban is. A teljesség igénye nélkül olyan világhírű musicalek főszerepeit alakította sikerrel, mint a Rómeó és Júlia, a West Side Story, Az operaház fantomja vagy a Szépség és a szörnyeteg, mindamellett az operett műfajában is otthonosan mozog.

    SZABÓ P. SZILVESZTER Jászai- és Artisjus-díjas színművész-énekes, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja, ahol szinte az összes nagysikerű musical főbb szerepeit eljátszotta. 22 évesen kapta meg a Halál karakterét az Elisabeth című musicalben, amely azóta is elválaszthatatlan a nevétől. Emlékezetes alakítást nyújtott továbbá - szintén a teljesség igénye nélkül - az Elfújta a szél, a Rudolf, a Mozart!, a Rebecca, a Jövőre, Veled, itt! vagy a Rómeó és Júlia c. produkciókban. A Karinthy Színházban több prózai szerepben is láthattuk, rendszeresen vendégszerepel vidéki nagyszínházakban, s több rendezése is sikerrel fut szerte az országban.

    Ajánló


    zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József Színház koprodukciója

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016