• Program


  Szövegező Műhely Workshop

  Szövegező Műhely Workshop

  Írónak lenni a második legnépszerűbb vágyott foglalkozás a felmérések szerint. Itt az alkalom, hogy elérhető áron megvalósítsa a vágyát mindenki, aki írásra adná a fejét! Mindegy, hogy azért, mert már felnőttek a gyerekei, és most van ideje, vagy azért, mert a nyári szünetben a műszaki tanulmányok mellett kikapcsolódna, esetleg nyugdíjba ment idén, és új kalandokat keres.  több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 9. péntek, 14:00

  A januárban indult terézvárosi író-olvasó klubunk után Kukorelly Endre vezetésével intenzív nyári írástanulás következik, amelyre szeretettel várunk mindenkit, aki kedvet érez az íráshoz, és szívesen feltárná írói énjét.

  Június 9-én 14 és 16 óra között lesz az első alkalom, másnap június 10-én 10 és 12, majd ebédszünet után 13 és 15 óra között a folytatás, végül június 11-én 10 és 12 között lesz az utolsó találkozás. Az összesen 4×2 óra alatt hozott szövegek közös olvasásán és megbeszélésén keresztül lehet elsajátítani a szépírás alapvető fogásait. Az úgynevezett close reading módszer hatékonyan fejleszti az íráskreativitást.

  Saját szöveget ajánlott hozni 6 példányban kinyomtatva!

  Ajánlatunk


  Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

  Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

  A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

  Ajánló


  Csukás István – Bergendy István: Süsü, a sárkány zenés mesejáték a Fogi Színház - Pesti Művész Színház előadásában

  Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

  A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben. A Made in…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016