• Program


    Szuperék (Fábri)

    Szuperék (Fábri)

    Helt super
    norvég animációs film, 76 perc, 2024
    magyar nyelven

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: június 30. vasárnap, 11:00

    Rendező: Rasmus A. Sivertsen, Jean-Luc Julien

    Hedvig, a 11 éves gamer lány élete a feje tetejére áll, amikor idő előtt kénytelen apja nyomdokaiba lépni mint a város szuperhőse. Hedvig azonban nem szuperhős, az előtte álló kihívások pedig sokkal nagyobbak, mint amire apja számított, ezért inkább sportos unokaöccsére, Adriánra fókuszál. A csalódás után Hedvig meglátogatja demens nagymamáját, aki a történtek hallatán felvidul és lelkes fecsegésbe kezd a család múltjáról. Nagymama és unokája csapattá kovácsolódik, Hedvig pedig arra készül, hogy apja tudta nélkül beteljesítse a családi örökségüket.

    Bemutató dátuma: 2024.06.20.

    Forgalmazó: ADS Service

    Ajánlatunk


    A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

    Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

    Ajánló


    VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016