• Program


    TÁNCKEDD - SLIPPERY LIVES

    TÁNCKEDD - SLIPPERY LIVES

    Végre kivehetjük a Slippery-projektet az on-line inkubátorból. Végre keblünkre ölelhetjük e váltott gyermeket, mert itt az első nyilvános, élő előadás, mely a kortárs tánc és a stand-up nászának erjedt gyümölcse.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 8. kedd, 20:00

    Társadalmilag érzékeny, szórakoztató színházi produkciók a zsebkendőnyi színpadon: elvégre járványos időket élünk.
    A hibrid műfajú, táncos stand-up esteken a független színházi szcéna vállalkozószellemű előadói lépnek fel, hogy kifejezetten közéleti témákat feldolgozva nyilvánuljanak meg, akár kényes témákban. Azért fontosak ezek, mert olyannyira maiak, hogy mindennapjainkat befolyásolják, sőt alakulásukra akár magunk is hatással lehetünk.
    Személyesség és önreflexivitás jellemzi ezeket a 20 perces szólókat, melyekben nem csak szöveg és tánc (színpadi mozgás), de különböző irodalmi és televíziós műfajok keverednek, és kölcsönösen értelmezik egymást.

    Fellépők:
    Egyed Bea
    Fülöp László
    Juhász Kata

    Műsor:

    JUHÁSZ KATA: SZERÉNY JAVASLAT
    koreográfus, előadó: Juhász Kata
    libretto: Lóky Tamás

    FÜLÖP LÁSZLÓ: UNBOXING
    előadó: Fülöp László
    Köszönet: Biczók Anna, Bálint Orsolya és még sokan mások

    EGYED BEA: A MŰSOR
    Közreműködők: Egyed Bea, Egyed Bea és Egyed Bea
    Külön köszönet: Fekete Ádám, Bálint Orsolya, Szabó-Székely Ármin, Movein Stúdió, Slippery Projekt, Trip hajó, apukámnak, anyukámnak és mindenkinek, aki szereti

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    Ajánló


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016