• Program


    TARJA - Raw Tour 2020

    TARJA - Raw Tour 2020

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 21. péntek, 19:00

    In The Raw címen jelent meg Tarja Turunen új nagylemeze 2019 augusztusában. A pályafutását a Nightwish-ben kezdő, de már másfél évtizede szólóban is rendkívül sikeres énekesnő a szimfonikus rock szcéna kiemelkedő előadója, és a világ legismertebb finn énekese, aki szoprán orgánumával védjegyszerűen képes összekapcsolni a klasszikus és a rockzenét. Legújabb dalait idén ősszel Budapesten is bemutatja: több vendégzenekar kíséretében október 23-án láthatjuk majd, a Barba Negra színpadán.

    A Livesounds bemutatja: Raw Tour 2020
    2020.október 23., péntek 19:30
    BARBA NEGRA
    1117 Budapest, Neumann János u. 2.
    Tarja Turunen koncert + vendégek
    Belépő: 8.500 - 8.900 - 9.900 - 10.900 Ft.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016