• Program


  Távoli dal
  6

  Távoli dal

  Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

  vallomás egy részben

  (19.30-as kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 20.50)

  zene: Mark Eitzel

  fordította: Bíró Bence

  dalszövegfordítás: Sztevanovity Dusán

  New York. Téli nap. Willem telefonja csörög, az anyja hívja Amszterdamból: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal. Willemnek újra kell gondolnia eddigi életét, kapcsolatait, újra kell rendeznie érzéseit. Úgy dönt, hogy halott öccsével osztja meg élete fontos pillanatait, és a jelen fölkavaró történéseit. Willem szerepében a nagyszerű fiatal színészt, Józan Lászlót láthatják. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar-díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

  bemutató | 2017. április 12. | Vígszínház, Házi Színpad

  Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

  Ajánló


  Az Anconai szerelmesek című zenés komédia a bemutatása óta eltelt húsz évben a…

  A hippikorszak legendás passiójátékaként is emlegetett amerikai rockmusical örökzöld dallamai a Pannon Várszínház…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016