• program


    Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

    Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

    New York-i Magyar Színház által az Amerikai Egyesült Államokban többször bemutatott"Gál Róbert: Te rongyos élet " címû zenés színdarabját ajánlja a magyarországi közönségnek, melynek premierje 2013 októberében a New York-i Magyar Színházban. Az elõadás a színház számára készült Gál Róbert: Te rongyos élet - A Szenvedély Muzsikája címû könyve alapján.  Læs mere

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Last event date: Torsdag, 26. Oktober 2023 19:00

    Kálmán Imre élete, sorsa, muzsikája, amerikai élete elevenedik meg a könyvben. Szenvedélyesen élt és különös sors jutott neki osztályrészül, máig népszerû muzsikája nemzedékek óta töretlen sikernek örvend szerte a világon.
    Az egyfelvonásos színdarabban Kálmán Imre Amerikában töltött sikeres éveinek számos érdekes momentumai elevenednek meg Pervics Mária nézõpontjából 1931-tõl haláláig.
    Felcsendülnek Kálmán Imre méltán ismert melódiái, Mondok Yvette operaénekesnõ tolmácsolásában. Zongorán közremûködik Hermann Szabolcs az Operettszínház karmestere.
    A darab rendezõje, New Yorkban sikeres produkcióban tapasztatot szerzõ magyar-amerikai színésznõ, Kovács Szilvia, akit a magyar közönség a színpadon is köszönthet.
    Az elõadást a New York-i Magyar Színház eddig már színre vitte New Yorkban, a philadelphiai Magyar Tanyán, Pennsylvániában valamint Magyarországon is.
    Hálásak vagyunk a Siófoki Kálmán Imre Mûvelõdési Háznak a lehetõségért, hogy az elõadást a mester szülõhelyén is bemutathatjuk, ahol emlékét és kulturális örökségét méltón megõrizték és életben tartják.

    Szereplõk:

    Pervich Mária/Eszterházy Ágnes – Kovács Szilvia

    Komornyik / fiatal Kálmán Imre – Ladányi Csaba

    Primadonna/Paula – Mondok Yvette

    Prímás – Baktai Zoltan

    Zongora – Beéri Barnabas

     

    Rendező: Kovács Szilvia

    PÅ PLAKATEN


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Férfiak és nők, lányok és fiúk, szerelmek, csalások és csalódások. Szerencse. Szerencsétlenség. Béke és háború. Mi a titka boldogságnak? Dalok,…

    Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
    tilbageværende tid
    00:00

    enhed(er) i kurven

    total:


    Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016