• Program


  TELTHÁZ

  TELTHÁZ

  Sam Peliczowski munkanélküli színész Manhattan legfelkapottabb éttermében intézi a telefonos foglalásokat. A vonal másik végén a legkülönfélébb emberek vetnek be mindent, csak hogy asztalt kapjanak. Ki hízelgéssel, ki fenyegetőzéssel, ki hisztit kivágva, ki magabiztosan.

  Aktuális előadások

  A Játékszín bemutatja: Teltház

   Szerző: Becky Mode

  TELTHÁZ

  (FULLY COMMITTED)

  Virtuóz komédia egy színészre

  Ötlet: Becky Mode & Mark Setlock

  Fordította: Csukás Márton & Csukás Barnabás

  A Játékszín színpadára adaptálta, zenéjét szerezte: Horgas Ádám

  Sam Peliczowski és még másik negyven szerepben: NAGY SÁNDOR

   

  Szcenikus: Tompai Zsuzsa

  Rendezőasszisztens, ügyelő: Petyi János & Dobos Erika

  Súgó: Sajben Anita

  Rendező: HORGAS ÁDÁM

  Sam Peliczowski munkanélküli színész Manhattan legfelkapottabb éttermében intézi a telefonos foglalásokat. A vonal másik végén a legkülönfélébb emberek vetnek be mindent, csak hogy asztalt kapjanak. Ki hízelgéssel, ki fenyegetőzéssel, ki hisztit kivágva, ki magabiztosan. Sam sohasem veszti el türelmét, pedig neki sem könnyű, hisz minden álma, hogy végre övé legyen a nagy szerep és magányosan élő apjával is többet lehessen…

  A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

  A "FULLY COMMITTED" világpremierje az Adirondack Theatre Festival keretében történt a New York állambeli Lake George-ban (USA), Martha Banta művészeti igazgató és David Turner produkciós igazgató irányítása alatt.

  A "FULLY COMMITTED" New York-i premierje 1999. szeptemberében volt a Vineyard Theatre-ben, New York City-ben. Az Off-Broadway produkció létrehozói David Stone, Adam Pascal, Jesse L. Martin és Susan Quint Gallin.

  A szerző megjegyzése: a FULLY COMMITTED kitalált történet. Minden hasonlóság bármely élő vagy nem élő személlyel csupán a véletlen műve. Bár néhány szereplő ismert emberek nevét viseli, a színdarabbéli ábrázolásuk teljesen kitalált.

  A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

  theatrum-mundi.hu

  Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül

  Ajánló


  Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

  „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016