• Program


  TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

  TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

  Egy a legelejétől a legvégéig cselekményekben gazdag, tánc és próza egyvelegéből, a Dzsungel könyve eseményeire felfűzött, gyerekek által színpadra vitt alkotás.

  Ügyes, tehetséges és kedves gyerekek, táncszínházi eszközökkel színpadra viszik a Dzsungel könyvét. Pörgős táncok, ismert, vidám zenék.

  Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely

  A Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely, jelenleg közel száz gyereknek biztosít folyamatos tanulási, szabadidős és fellépési lehetőséget egész évben. Programjaink, háromtól tizenkét éves korig minden korosztályú gyermeknek tánc- valamint dráma, színész és színházi képzést, ezáltal tartalmas délutáni elfoglaltságot nyújtanak, továbbá munkabemutatókban és táncszínházi előadásokban való részvételt kínálnak.

  Rendező: Fejes Ádám
  Koreográfus: Barabás Anita, Fejes Ádám, Lendvay Zsóka, Asztalos Dóra
  Előadók: A TerMini táncosai

  Támogatók: Terminál Alapítvány, NKA, EMMI, MU Színház

  Ajánló


  Főhősük, Babaróka a történet kezdetén hároméves, és éppen óvodába (vagy ahogy Rókáéknál mondani szokás: kölyökőrzőbe) készül. Milyen lesz egész nap…

  A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016