• Program


    The Original Golden Voices of Gospel

    The Original Golden Voices of Gospel

    "The Golden Voices of Gospel" - hangszeres énekegyüttes koncertje.

    Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol immár sok éve mindig november - december - január eleji időszakban koncertezik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 17. csütörtök, 20:00

    "The Golden Voices of Gospel" - hangszeres énekegyüttes koncertje.

    "OH HAPPY DAY", "HALLELUJAH"

     

    Dwight Robson afro-amerikai baptista tiszteletes zenekara a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol immár sok éve mindig november- december - január eleji időszakban koncertezik.

    Dwight Robson zenekara általában 11 -12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő szólisták.

    A "The Golden Voices of Gospel" profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak/ együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey,stb.

    A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

    A gospel egyes művelői a tradíciót követve kizárólag templomokban énekelnek, míg mások szabadabban kezelve a határokat hangversenytermekben, klubokban stb. népszerűsítik ezt az irányzatot. Ebből is kitűnik, hogy a gospel ma már éppen annyira világi, mint egyházi.

    Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget!

     

    https://www.youtube.com/embed/1MGjgVBmw10?autoplay=1

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    Ajánló


    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016