• Program


  Aktuális előadások
  Garrett Smith amerikai koreográfus a dallasi Bruce Wood Dance együttes után Európában először a Miskolci Balett társulatának adja át ezt a koreográfiát, mely rávilágít arra, hogy a művészet szabadságát nem lehet korlátozni; harcolni kell azért, hogy szabadon táncolhassunk, szabadon élhessünk.

  Nem én voltam... (koreográfus: Kozma Attila)

  A jövő már elkezdődött – írta Robert Jungk 1971-ben. Az elmúlt hónapok vészterhes korszakában volt ideje az embernek elgondolkodni, hogy éli túl jövője rá váró válságait, a holnap problémáira milyen válaszai lehetnek. Mire várunk? A változás nem kívülről jön el. „Elodázni? Még lehet, de nem sokáig. Jön. Jön a pillanat, amikor felébredünk. Készüljetek a nagyszerű ébredésre. Hogy milyen áron és melyik évben? Úgyis mindegy.” (Hamvas Béla)
  A táncelőadás Melis László Henoch apokalipszise című kantátájára készült koreográfiájával teszi fel ezeket az örök kérdéseket.

  Táncolják: a Miskolci Balett táncművészei

  Tiltott örvények (koreográfus: Garrett Smith)

  Ajánló


  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

  Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján Szöveg és dalszöveg: GYŐREI ZSOLT és SCHLACHTOVSZKY CSABA Bemutató: 2014. november 15.

  Philip Glass balett-operája Jean Cocteau története alapján francia nyelven, magyar és angol felirattal Veszedelmes éden (Les Enfants Terribles)  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016