• Program


  TIME TRAVELLERS 20 years of ZAGAR

  TIME TRAVELLERS 20 years of ZAGAR

  Idén 20 éves a Zságer Balázs vezette Žagar. Ez alkalomból újra össze áll az 5 tagú zenekar, Ligeti Gyuri és DJ Bootsie is ott lesz velük a színpadon.

  TIME TRAVELLERS 20 Years of Žagar
  - 20 év időutazás 2 órában a Žagarral -

  Új időpont!
  2021. szeptember 17. péntek 19:00 (esőnap: szeptember 19.)

  A Žagar megalakulása óta megalkuvás nélkül, bátran járja saját útját, és inspiráló, felemelő világot teremt közönségének. 20 év alatt 5 stúdióalbumot két soundtrack lemezt és több remix-albumot adtak ki. Már a 2000-es évek elején számos nemzetközi válogatáslemezen szerepeltek - többek között a legendás Buddha Bar-on. A Local Broadcast című első albumukkal azonnal kivívták a európai elektronikus zenei színtér elismerését. A Szezon és a Wings of Love közönségsikerei után lemezeik számos nemzetközi blogon is visszhangra találtak, dalaikat több brit rádió, köztük a BBC is játszotta. A csapat az európai klubturnék mellett, a Depeche Mode előzenekaraként is fellépett. Számos filmben illetve TV-sorozatban felcsendültek a zenéik (CSI helyszínelők). Számaikat olyan neves producerek remixszelték, mint Marcus Henrikkson, Deadbeat, Moonbootica vagy Terry Lee Brown Jr.

  A Margitszigeti Szabadtéri színpadon tehát 20 évet átívelő időutazást élhet át a közönség, a jubileumi koncerten olyan vendégművészekkel mint az Underground Divas azaz Sena, Péterfy Bori, Németh Juci, Kutzora Edina, Hodosi Enikő.

  Zságer Balázs - elektronika, billentyűk
  Ligeti Gyuri - gitár, ének
  DJ Bootsie - scratch
  Zságer-Varga Ákos - elektronika, bass
  Lázár Tibor - dob

  vendégművészek:
  Underground Divas (Sena, Péterfy Bori, Németh Juci, Kutzora Edina, Hodosi Enikő)
  Bukky - ének
  Zahár Fanni - fuvola

  Ajánló


  Molnár Ferenc először A doktor úrral mutatkozott be, és elsöprő sikert aratott a…

  Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016