• Program


  TIME TRAVELLERS 20 years of ZAGAR

  TIME TRAVELLERS 20 years of ZAGAR

  Idén 20 éves a Zságer Balázs vezette Žagar. Ez alkalomból újra össze áll az 5 tagú zenekar, Ligeti Gyuri és DJ Bootsie is ott lesz velük a színpadon.

  TIME TRAVELLERS 20 Years of Žagar
  - 20 év időutazás 2 órában a Žagarral -

  Új időpont!
  2021. szeptember 17. péntek 19:00 (esőnap: szeptember 19.)

  A Žagar megalakulása óta megalkuvás nélkül, bátran járja saját útját, és inspiráló, felemelő világot teremt közönségének. 20 év alatt 5 stúdióalbumot két soundtrack lemezt és több remix-albumot adtak ki. Már a 2000-es évek elején számos nemzetközi válogatáslemezen szerepeltek - többek között a legendás Buddha Bar-on. A Local Broadcast című első albumukkal azonnal kivívták a európai elektronikus zenei színtér elismerését. A Szezon és a Wings of Love közönségsikerei után lemezeik számos nemzetközi blogon is visszhangra találtak, dalaikat több brit rádió, köztük a BBC is játszotta. A csapat az európai klubturnék mellett, a Depeche Mode előzenekaraként is fellépett. Számos filmben illetve TV-sorozatban felcsendültek a zenéik (CSI helyszínelők). Számaikat olyan neves producerek remixszelték, mint Marcus Henrikkson, Deadbeat, Moonbootica vagy Terry Lee Brown Jr.

  A Margitszigeti Szabadtéri színpadon tehát 20 évet átívelő időutazást élhet át a közönség, a jubileumi koncerten olyan vendégművészekkel mint az Underground Divas azaz Sena, Péterfy Bori, Németh Juci, Kutzora Edina, Hodosi Enikő.

  Zságer Balázs - elektronika, billentyűk
  Ligeti Gyuri - gitár, ének
  DJ Bootsie - scratch
  Zságer-Varga Ákos - elektronika, bass
  Lázár Tibor - dob

  vendégművészek:
  Underground Divas (Sena, Péterfy Bori, Németh Juci, Kutzora Edina, Hodosi Enikő)
  Bukky - ének
  Zahár Fanni - fuvola

  Ajánló


  Ünnepeljük idén is közösen az év végét! Itt lesz velünk Beck Zoli, Grecsó…

  Jegyvásárláskor kérjük vegye figyelembe, hogy az eseményre korhatár nélkül mindenkinek kell jegyet váltani.…

  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016