• Program


    TOLDI - Rendhagyó Irodalomóra - Bob és Bobék Orchestra
    5

    TOLDI - Rendhagyó Irodalomóra - Bob és Bobék Orchestra

    Április 11-én pénteken 11 órakor az Erzsébetligeti Színházban lép fel a Bob és Bobék Orchestra zenés irodalmi estjével. A Bob és Bobék Orchestra a vers és a zene matematikájában keresi a közös nevezőt. Legyen nyelvtörő, rap, slam poetry vagy költészet, jazz, hip hop, drum n bass, vagy reggae - a lüktetés jelenléte közös.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 11:00

    A Bob és Bobék Orchestra haladó szellemű Toldi estjét, a zenekar által feldolgozott Arany János sorokat, Petőfi izgága, szenvedélyes, romantikus, hazafias és kevésbé ismert arcait, valamint a magyar nyelv lehetőségeivel játékos módon kísérletező Weöres Sándor világát mutatja meg a zenés irodalmi est. Forradalmi reggae, arrogáns gengszterrap és bordal-dzsessz a „boldog pestiek”-nek és mindenkinek, aki eljön az Erzsébetligeti Színházba.
    Az est folyamán betekintést nyerhetünk a verstan boszorkánykonyhájába, közösen faragunk rímeket, költünk verseket és szerzünk hozzá zenét, ami által élményt kaphatunk, amitől kedvünk támad levenni egy kötetet a polcról. Az érzelmi skála minden rezdülését kitöltő, felborzoló, ám szórakoztató műsornak nézhetünk elébe.

    A zenekar tagjai:
    Horváth Kristóf (Színész Bob) – slam, ének
    Dévényi-Bakos Bettina – billentyű, ének
    Dévényi Zoltán – gitár
    Eged Márton – basszusgitár
    Oláh Edmond Mizo - beatbox

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016