• Program


    Tompos Kátya: Holdjárat

    Tompos Kátya: Holdjárat

    TOMPOS KÁTYA: HOLDJÁRAT
    VENDÉG: JAMIE WINCHESTER

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 6. csütörtök, 20:00


    A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.
    Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében. A Holdjárat lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára.
    A Holdjárat koncert műsorában természetesen az új album dalai mellett a régi kedvencek is helyet kaptak és vendégként érkezik Jamie Winchester is.

    Közreműködnek:
    Hrutka Róbert gitár
    Kalmus Felicián cselló
    Fehérvári Attila basszusgitár
    Galambos Zoltán zongora
    Dely Domonkos vokál
    Markó Ádám dob

    Ajánlatunk


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016