• Program


  Tortúra pszichotriller

  Tortúra pszichotriller

  Egy eldugott kis hotelben a népszerű regényíró, Paul Sheldon éppen befejezte legújabb könyvét, és fittyet hányva a zord téli időjárásra, boldogan útnak indul. Ám a néptelen coloradói országúton Paul autója szakadékba zuhan, és lassan be is temetné a sűrű hó, ha egy környékbeli nő, Annie Wilkes nem találna rá, aki kihúzza a roncsból a mozgásképtelen írót, és hazaviszi, hogy ápolni tudja.

  Úgy tűnik, Paulnak tényleg elképesztő szerencséje van, hiszen élve megúszta a balesetet, és Annie nemcsak szakképzett ápolónő, de saját bevallása szerint az író legnagyobb rajongója is. Amíg nem tud lábra állni, Paul kénytelen Annie házában maradni, hiszen az állandó hóviharok miatt lezárták az utakat, és még a telefonkapcsolat is megszakadt a külvilággal. Paul tehát teljesen Annie-re van utalva, aki persze repes az örömtől, hogy imádott írója pont az ő vendégszeretetét élvezi.
  Lehet, hogy megúszta a balesetet, de Paulnak lassan rá kell jönnie, hogy a megpróbáltatásainak koránt sincs vége: egyre több a furcsa jel, a nyomasztó körülmény, és Annie lelkesedése is sokkal mélyebb, démonibb, mint egy egyszerű kamaszlányos rajongás..

  Szereposztás
  Paul Sheldon...... KELLER JÁNOS
  Annie Wilkes....... MÓDRI GYÖRGYI

  Közreműködők
  A színpadi változatot Kovács Krisztina fordítása alapján Tasnádi Csaba és Kovács Krisztina készítette.

  Díszlet- jelmeztervező: LIBOR KATALIN
  Rendezőasszisztens, ügyelő, súgó: KLÓZER KITTI
  Rendező: TASNÁDI CSABA Jászai-díjas

  Ajánló


  Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás…

  Az MVM ötödik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című sokszínű komolyzenei koncertjét,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016