• Program


    Totem - Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

    Totem - Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

    A múlt század hetvenes éveinek első felében induló magyar grafikusművész-nemzedék egyik, a közelmúlt négy és fél évtizedének meghatározó jelentőségű életművét építő tagja volt Püspöky István.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Püspöky István (1950–2018) grafikus- és festőművész emlékkiállítása

    A múlt század hetvenes éveinek első felében induló magyar grafikusművész-nemzedék egyik, a közelmúlt négy és fél évtizedének meghatározó jelentőségű életművét építő tagja volt Püspöky István. A grafikus-festő az ún. valóság elemeit és alakjait emlékszerűen megragadó és megidéző művészi kifejezés azon alkotója volt, akinek lírai árnyaltságú, expresszív hevülettel interpretált, szürreális látomásokkal áthatott művei a szimbólumok, a metaforák és az allegóriák világába emelkednek és ezáltal e szférákba kalauzolják műveinek szemlélőit is.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    Ajánló


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016