• Program


    Tóth Vera: Mennyit Ér Egy Nő

    Tóth Vera: Mennyit Ér Egy Nő

    Olyan dalokat mutatunk be időrendi sorrendben, amelyeknek előadói híres énekesnők voltak, akik sokat tettek a nők érvényesüléséért, akik a zenén keresztül egyfajta feminista mozgalmat indítottak a döntően férfiak uralta zeneiparban. Egyre több tehetséges női énekes szerzett hírnevet, kezdve a nehéz sorsú fekete nőktől a mai világhírű sztárokig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 19:00

    TÓTH VERA KONCERT

    „Mennyit ér egy nő” A koncert kimeríthetetlen témája a NŐ.

    Olyan dalokat mutatunk be időrendi sorrendben, amelyeknek előadói híres énekesnők voltak, akik sokat tettek a nők érvényesüléséért, akik a zenén keresztül egyfajta feminista mozgalmat indítottak a döntően férfiak uralta zeneiparban. Egyre több tehetséges női énekes szerzett hírnevet, kezdve a nehéz sorsú fekete nőktől a mai világhírű sztárokig. A koncert műsorának felépítése ezt mutatja be: kezd-ve Billie Holiday „Strange Fruit“ c. dalával, aki a rasszista megnyilvánulások ellen harcolt a 20. század elején. Magyarországon a második világháború idején Karády Katalin a magyar nők szimbólumává vált, megszólaltatjuk híres dalát, a „Hamvadó cigarettavég”-et. Az igazi áttörést és hírnevet Amerikában Ella Fitzgerald hozta, az egész világ csodálta és elismerést szerzett a nőknek. Az új kor nagy változást hozott a zenében, megjelent a popzene Amerikában és az egész világon, legismertebb képviselője Aretha Franklin, Magyarországon pedig Cserháti Zsuzsa, a popgeneráció ikonikus alakja volt. Majd megérkeztünk napjaink legismertebb előadójához, Beyoncéhoz, a mai kor leghíresebb feministájához. A koncerten Magyarország legsokoldalúbb és legtehetségesebb énekesnője, Tóth Vera tolmácsolásában hallgathatjuk meg a világhírű énekesnők legsikeresebb dalait.

    A műsorban közreműködik a Don Lázi Swingtet.

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016