• Program


  True Colors - True Show Must Go On!
  8

  True Colors - True Show Must Go On!

  2023. december 30-án egy éves születésnapját ünnepelte a KIOSK Budapest társulata, és az sem kérdés, hogy a show-nak mennie kell tovább. Kedves Vendégeink, ezennel meghirdetjük a 2024-es, tavaszi dátumokat, február 17-én és március 23-án szeretettel várunk benneteket a True Colors show csodálatos világába, hamarosan pedig a további eseményidőpontok is nyilvánosak lesznek.

  Aktuális előadások   

  Sokan kértétek, ezért a TRUE COLORS modern revünek mennie kell tovább!

  Négy énekes, tíz táncos, lélegzetelállító akrobataműsorok, flamenco táncosok, elképesztő koreográfia, vérforraló zenék: ez a KIOSK Budapest társulatának showműsora, amely októberben folytatódik.

  December 30-án újra vár ez a varázslatos, színes világ. Gyere el te is, és engedd meg, hogy elcsábítsanak a művészeink produkciói.

  Érkezés: 21:15-től

  A konyhánk ezeken a napokon 22:30-kor zár, ha vacsorázni is szeretnétek, érdemes 21:15-től asztalt foglalni! Ezt kérünk a reservation@m15.hu email cím alatt tegyétek meg.

  A show kezdete: 22:00

  A show vége: 0:15

  After party hajnal 3-ig! 

  Heaven ticket:

  Ezzel a belépővel a showra váltasz jegyet, a helyed pedig a karzaton foglalhatod el (lenti tartózkodásra nem jogosít,) ahol bárasztalok mellől italozhatsz és élvezheted a magasból az előadást. Az előadókat ugyanúgy láthatod karnyújtásnyira is, hiszen innen indulnak el a műsorra. A show nagyrésze lent történik, de innen az egészet beláthatod. A jegy csak állóhelyet foglal magába, ételt itt nem tudsz rendelni, az italodat pedig a fenti bárnál kérheted!

  Luxury ticket:

  Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadtól valamennyivel távolabb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

  Front Row Lounge ticket:

  Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadhoz közelebb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

  Front Row Bar Ticket:

  Ezzel a belépővel az egyik legimpozánsabb részhez, a pulthoz foglalhatsz helyet bárszékeken, ahol te is részesévé válsz a shownak, és az első sorból nézheted végig a műsort. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

  Luxury Box:

  Ezzel a belépővel éttermünk többi boxába foglalhatsz helyet, ahonnan kiemelt pozícióból nézheted végig a showt. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról! Az asztal létszáma nem bővíthető!

  A box ára maximum 6 főre vonatkozik, amelyből 150.000Huf lefogyasztható! Az árak a szervízdíjat nem tartalmazzák!

  A KIOSK Társulat:

  Hlatky-Schlichter Hubert – producer

  Sári Évi – producer,ének

  Lakatos Márk – art director

  Túri Lajos Péter – koreográfia

  Lopusny Anna – rendezőasszisztens

  Veres Mónika Nika – ének

  Ekanem Bálint – ének

  Feng YaOu – ének, gitár

  Tánckar:

  Asbolt Eszter

  Böjtös Bia

  Bődi Dénes

  Eyassu-Vincze Barbara

  Jávori Lili

  Nagy Dia

  Radványi Fanni

  Szabó Ábel

  Szőke Zsuzsanna

  Vincze Kitti

  Veres Dóra

   

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016