• Program


    Tükörszív - táncjáték

    Tükörszív - táncjáték

    Versben felrémlő emlékképek sorozata idézi meg egy kivándorló magyar és kedvesének útját Erdélytől Argentínáig, a magyar néptánc és a tangó nyelvén elbeszélve.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 19:00

    Mit tükröz a szív? Lehet a szemed a lelkem tükre?
    Fúziós táncszínházi darabunk izgalmas kalandot ígér a magyar népzene és néptánc, valamint az argentin tangó világában. A II. világháború elől Dél-Amerikába kivándorló
    Jancsi egy ütött-kopott buenos airesi hotelszobában papírra veti sorait szerelmére, Pankára emlékezve, mert bár óriási a távolság, bízik a viszontlátásban...
    Versben felrémlő emlékképek sorozata idézi meg az ó- és újhaza zenei és táncos világát, miközben végigkísérjük egy kivándorló magyar és kedvesének útját Erdélytől Argentínáig, a magyar néptánc és a tangó nyelvén elbeszélve.
    Kultúrák találkozása, a latin temperamentum és a magyar virtus ereje, a magyar és dél-amerikai népzene sodrása ragadja magával a nézőt ebben a 70 percben.

    Előadásunk tükör a világra, egymásra, érzéseinkre, értékeinkre, kulturális sokszínűségünkre, melyekből, mint kirakós darabkákból áll össze a "Tükörszív" - élmény.

    Tánc és koreográfia:
    Tangoargentino Hungary - Kulik Johanna & Farantai Bence
    Tititá Táncműhely - Magyar Zsuzsanna & Nagy József

    Zene:
    Tango Harmony Budapest zenekar (Bartha Katalin, Lázár György, Bartha Péter, Nagy Ottó, Piukovics Gábor) és Góbé Folkside zenekar (Rigó Márton, Egervári Mátyás, Vizeli Máté, Tímár András)

    Vers és rendezés: Bordás János
    Videó háttér: Molnár Bros
    Koncepció és produkciós vezető: Bartha Katalin
     
    Az előadás a II.kerületi Önkormányzat támogatásával jött létre

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016