• Program


    Tündérsás. HOTEL & SPA.
    7

    Tündérsás. HOTEL & SPA.

    magyarul beszélő, zenés vígjáték egy felvonásban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 9. kedd, 19:00

    Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház a Magyarországi Szerb Színház támogatásával újabb darabra készül. A többek között nagy sikerrel futó Vigadalom, Ott/Hon, Levesben és Szobacsoda című színházi darabok után, most egy kortárs zenés vígjátékkal lép a nagyérdemű elé.

    E kezdeményezés főszereplői és alkotói a magyarországi nemzetiségi színjátszás közkedvelt és méltán elismert emblematikus figurái, a magyarországi nemzetiségek meghatározó művészei. A projekt számára sikerült megnyernünk a Magyarországon élő nemzetiségek színészei közül számos kiváló művészt, akik legjobb szakmai tudásuk mellett személyiségükkel, identitásukkal, saját tapasztalataikkal járulnak hozzá az előadás központi üzenetéhez. Így az örmény, német, görög, szerb, roma, lengyel és magyar művészek közösen fogalmazzák meg a darab mondanivalóját és anyanyelvi dalokkal színesítik az előadást.

    Színjátékunk komédia a javából, ahol a kikapcsolódásé és a nevetésé a főszerep. A darab egy mai, magas színvonalat képviselő, nemzetközi wellness szállodában játszódik, a Tündérsás Hotelben. A nők fehér fürdőköpenyekben, törölközővel a fejükön, vagy épp ultra csinosan esti koktélozgatáshoz öltözve a hallban, vagy akár a szálloda kiszolgáló személyzeteként egyenruhában, munkához öltözve mutatják be karaktereiket és mindennapi valóságukat.

    Hat nő áll a középpontban, akik saját nemzetiségi sorsuk vagy közvetlen környezetük élményeivel, történeteivel hozzák létre a végeredményt. Minden szereplő más-más habitusú, más kultúrájú, más élet és történeti hátérrel rendelkezik. Előadásunkban olyan szituációk és helyzetkomikumok kerülnek a középpontba, ahol a néző magára ismerhet, és jól szórakozhat. A sztereotípiákat is tápláló tulajdonságok hamar kiütköznek és vicces, fordulatos történetekké alakulnak át. A beszélgetések során megtudjuk, hogy különböző szemléletmóddal és problémamegoldással közelítenek a férfiakhoz, de a végén világossá válik számunkra, hogy mindenki egyet akar, szeretni és szeretve lenni.

    Alkotók
    Ember Tibor: RENDEZŐ
    Antal Tímea: ÍRÓ
    Trojan Tünde: ÍRÓ

    Szereplők
    BERTA........................... ZÖLDHEGYI SAROLTA
    CSONGOR.................... KOLLATOS FOTIOS
    HELÉNA........................ ÁLMOSD PHAEDRA
    KARINE......................... TÓTH G.- KELLER LINDA
    MERCI........................... VAJDA IZABELLA
    RÉKA............................. KONCZ ESZTER
    SZLÁVICA..................... JURKOVITS ZORICA

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016