• Program


    TURAN - Voice of the Turkic World

    TURAN - Voice of the Turkic World

    A kazakisztáni ethno-folk együttes európai turnéjuk keretében érkezik Budapestre, hogy nálunk is bemutassák a kazak folklór különleges, ősi hagyományait. A tehetséges fiatalokból álló zenekar elkötelezett a múltból fennmaradt dallamvilág felelevenítésére és jelenbe való átültetésére.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 19:00

    Egyedülálló zenei arculatot kölcsönöz számukra a művészi, finoman kimunkált dallam és hangszínvilág bemutatása. Megidézik az ősi hangszerek hangzását, összhangot keresve a jelen dallam- és hangszervilágával. Olyan melódiák után kutatnak, amelyek választ adhatnak a ma élő ember kihívásaira is. Bemutatják a torokhang sokféle változatát, és a hangszerek hangját próbálják az emberi hanghoz hasonlatossá varázsolni, így ragadva meg az ősi zene lényegét. Olyan különleges hangszerek szólalnak majd meg, mint a szibizgi, shakobyz, sazsyrnai, serter, zsetigen, shinkildek, dombra vagy az ylkobyz.  

    Az idén 15 éves TURAN világszerte népszerű koncerteken mutatja be a kazak népzenét, koncerteztek az USA-ban, Nagy-Britanniában, Németországban, Törökországban vagy Kínában. Magyarországon rendszeres fellépői a bugaci Kurultaj rendezvénysorozatának. Az elmúlt években lelkes rajongótáboruk alakult ki itthon is, ami nem véletlen, hiszen koncertjük igazi, kihagyhatatlan kuriózum a műfaj szerelmeseinek.

    Fellépők: Serik Nurmoldayev, Bauyrzhan Bekmukhanbet, Makhsat Medeubek, Erzhigit Aliev, Zhantu Dadabayev

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016