• Program


    Újévi Operettgála - „Sohasem ér véget a dínom-dánom”

    Újévi Operettgála - „Sohasem ér véget a dínom-dánom”

    Operett, hungarikum. Egy ízig-vérig magyar műfaj, amelyet az egész világon ismernek, szeretnek, énekelnek. Szerelem, romantika, humor, a vidámság, csodálatosan megkomponált dallamok, valamint pazar látvány világ, a Monarchia Operett védjegye a pompás és a csillogó kosztümök, valamint azok a sztár szólisták, akiket évek óta szeret és visszavár a közönség.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Last event date: Friday, January 05 2024 7:00PM

    Újévi Operettgála
    „Sohasem ér véget a dínom-dánom”

    A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés 2 felvonásos show előadásban. Részletek hallhatók Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Huszka Jenő, Johann Strauss, Jacques Offenbach legszebb operettjeiből. Műsoron többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Mosoly országa, a Sissi a magyart királyné, A Csókos Asszony, az Orfeusz az alvilágban vagy a Denevér legszebb dallamai.

    2 óra kalandozás a keringők királyainak városába, a hűvös Oroszország tájaira, vagy éppen a forró erotikus Afrika vidékeire, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák, csikósok közreműködésével. Elénk tárul a békebeli Budapest időszaka, életre kelnek az arisztokraták, a királynők, hercegnők történetei, megjelenik egy igazi magyar cigánykaraván is, de megmutatjuk azt is, hogy hogyan is vígadnak a magyarok. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel.

    Our offer


    Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett kipárnázott helyünkről. Persze, ehhez előbb helyet is kell foglalnunk itt, a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

    Suggestions


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Chlopi lengyel animációs film, 114 perc, 2023 lengyel nyelven, magyar felirattal

    Warning! The basket time limit is about to expire!
    estimated time left:
    00:00

    item(s) in basket

    total:


    Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016