• Program


    Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

    Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

    Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 18:30

    Üljön közelebb! – interaktív művészeti előadások

    Előadó: Katona Júlia művészettörténész

    A sorozat célja, hogy a közönség közelebb kerüljön a képzőművészethez és a választott témához. Lebontjuk az előadó és a nézők közötti áthidalhatatlannak hitt szakadékot – úgy, hogy mindenki jól fogja érezni magát. Az előadásokat interaktív játékalkalmazások és prezentációs eszközök színesítik, melyekhez a résztvevők mobiltelefonjaikkal kapcsolódhatnak.

    Testbeszéd

    Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016