• Program


    Ünnepi fermentáló workshop

    Ünnepi fermentáló workshop

    A gasztroajándékokat mindenki szereti, hiszen sokkal többről szól, mint berohanni egy üzletbe, és megvenni a kész terméket. A gasztroajándék a szeretetről szól: a ráfordított időről, a törődésről, hiszen a fermentált élelmiszerek pozitívan hatnak egészségünkre is.



     több

    December harmadik vasárnapján fermentált ajándékokat készítünk:

    marokkói sós citromot (lamoun makbouss);
    mézben fermentált fokhagymát;
    narancsos lilakáposztát.

    Az ár tartalmazza:

    elméleti rész: fermentálási fajták, mi a laktofermetálás, fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra; ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket; eszközök, alapanyagok; a laktofermentálás alapszabályai; fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kham-élesztő, penész);
    gyakorlati rész: marokkói sós citrom, mézben fermentált fokhagyma, fahéjas–banános káposzta;
    szükséges eszközök, alapanyagok;
    online elméleti anyag;

    a workshopon elkészített fermentumot hazaviheted.

     

    Ajánló


    Nate Smith generációjának egyik legjobb, egyben legváltozatosabban foglalkoztatott jazzdobosa, aki Betty Carter és Dave Holland mellett szerzett nevet magának, majd…

    Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk…



    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016