• Program


  Vadak Ura - The Covenant
  14

  Vadak Ura - The Covenant

  EGY ÁLLATI JÓ CSALÁDI MUSICAL
  Egy igazán izgalmas családi musical, amely nem csak gyermekeinknek szól! Egy nagy erdő tele állat klánokkal, kikre számtalan veszély és kaland vár, miközben küzdenek a hatalomért, a Vadak ura címért.

  VADAK URA - THE COVENANT

  A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

  Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 80nm tematikusan megépített LED fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló közönségbarát érték reméljük, hogy a covid hosszú bezártsága után kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

  Premierhétvége: 2021. október 15 – 17., helyszíne a megújult RaM Színház élettere (XIII. kerület Kárpát utca 23.).

  Jegyvásárlás a Premierhétvégén az előadás előtt egy órával a helyszíni jegypénztárban lehetséges.

  A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partnerünk a Soproni Petőfi Színház, fő támogatónk a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production, színházi előadásaink esetében 28 fős, aréna előadásaink esetében 40 fős tánckara, kiváló táncművészei! Köszönjük konstruktív együttműködésüket!

  Arculat: ArteriaDesign - Höltzl Gergely

  Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

  Jelmezkarakter rajzok: Barcsik Anna

  MŰ SZEREPOSZTÁSA

  Agyar, a vaddisznóvezér fia: Pesák Ádám, Ódor Kristóf, Papp Attila
  Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány: Békefi Viktória, Fekete Kovács Veronika
  Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó: Ragány Misa, Szabó Máté, Sánta László
  Balkó a farkasvezér: Szabó Máté, Mikola Gergő, Kovács Áron
  Hektor a medvezér: Szentmártoni Norman, Savanyu Gergely, Kiss Zoltán
  Szerafina, a rókaúrnő: Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Kisfaludy Zsófia
  Alfréd a vaddisznó vezér, Agyar apja: Makrai Pál, Kósa Zsolt
  Gusztáv, Agonisz úrfi segédje: Sánta László, Savanyu Gergely, Kósa Zsolt
  Wanda, az orákulum óbagoly: Falusi Mariann, Fésűs Nelly, Janza Kata
  Kafa, Hektor medvezér fia: Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos
  Bódog, Balkó farkasvezér fia: Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos
  Mira, a rókaúrnő lánya: Fekete Kovács Veronika, Gábor Anita

  Bővebb információk az előadásról itt: www.vadakura.hu

  Ajánló


  Egy különleges születésnap és egy felejthetetlen este, ez az, ami biztosan lesz! A jubileumi koncertjükre számos meglepetéssel készülnek, de nem…

  F. Scott Fitzgerald műve alapján: A NAGY GATSBY zenés party két részben ősbemutató

  A krimiirodalom koronázatlan királynője, több mint nyolcvan bűnügyi regény és novelláskötet szerzője, a halhatatlan Miss Marple és Hercule Poirot alakjának…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016