• Program


  Vadak Ura - The Covenant

  Vadak Ura - The Covenant

  A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait látványos jelmezkavalkádban, hihetetlenül dinamikus dalokkal és koreográfiákkal, valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék…  több

  Aktuális előadások


  VADAK URA - THE COVENANT  A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

  Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 80nm tematikusan megépített LED fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló közönségbarát érték reméljük, hogy a covid hosszú bezártsága után kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

  vadak_

  MŰ SZEREPOSZTÁSA 

  Agyar, a vaddisznóvezér fia: Pesák Ádám, Ódor Kristóf, Papp Attila

  Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány: Magyar Viktória, Békefi Viktória, Fekete Kovács Veronika

  Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó: Szabó Máté, Sánta László, Ragány Misa

  Balkó, a farkasvezér: Szabó Máté, Mikola Gergő

  Hektor, a medvezér: Savanyu Gergely, Szentmártoni Norman

  Szerafina, a rókaúrnő: Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Kisfaludy Zsófia

  Alfréd, a vaddisznó vezér, Agyar apja: Makrai Pál, Kósa Zsolt

  Gusztáv, Agonisz úrfi segédje: Sánta László, Savanyu Gergely, Kósa Zsolt

  Wanda, az orákulum óbagoly: Fésűs Nelly, Janza Kata

  Kafa, Hektor medvezér fia: Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos, Imre Sebastian

  Bódog, Balkó farkasvezér fia: Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos, Imre Sebastian

  Mira, a rókaúrnő lánya: Fekete Kovács Veronika, Gábor Anita

   

  Premierhétvége: 2021. október 15 – 17., helyszíne a megújult RaM Színház élettere (XIII. kerület Kárpát utca 23.).

  A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partnerünk a Soproni Petőfi Színház, fő támogatónk a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production, színházi előadásaink esetében 28 fős, aréna előadásaink esetében 40 fős tánckara, kiváló táncművészei! Köszönjük konstruktív együttműködésüket!

  Arculat: ArteriaDesign - Höltzl Gergely

  * Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

  Ajánló


  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…

  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

  Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016