• Program


    Vadon Virágai - Mozgásszínház

    Vadon Virágai - Mozgásszínház

    Egy formabontó előadás, egy különleges helyszínen, amely Jókai novelláit is új megvilágításba helyezi. A Vadon Virágai a kor jellegzetes társadalmi és kulturális jegyeit jeleníti meg az író realizmus és romantika korszakaiban lejegyzett gondolatain keresztül. Az előadás különlegességéhez az is hozzájárul, hogy jól érzékelhetővé válik Jókai két, korban, habitusban teljesen eltérő feleségének műveire tett hatása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    A Jókai életműben megjelenő érzelmeket, szenvedélyt, iróniát, pátoszt, tragikumot, humort vagyunk hivatottak összegezni, és olyan összművészeti előadáson keresztül megvalósítani, ahol a zene, a szöveg és a mozdulatok erejének hatását, dramaturgiai értelemben vett jelentéseit használjuk fel. A Jókai alakokat egy női szereplő helyzetbe hozásával jelenítjük meg, amelyek egyszer Jókai valós kapcsolatainak szereplőit, máskor regényeinek, műveinek fiktív hőseit helyezik fókuszba.

    Az előadás hossza 65 perc.

    Közreműködik:

    Színművésznő: Szilágyi Ágota

    Színművész: Hajduk Károly, Jászai Mari-díjas színművész

    Zenészek: Krum Enikő és Peltzer Ferenc  

    Dramaturg: Cseh Dávid 

    Jelmeztervező: Kárpáti Enikő 

    Produkciós menedzser: Juhász Károly 

    Koreográfus, rendező: Blaskó Borbála 

     

    Esőnap: A szeptember 19-i előadás esőnapja szeptember 20., a szeptember 27-i előadás esőnapja szeptember 28.

     

    Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. 

    A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

    Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.

    Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

    Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.

    Ajánlatunk


    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016