• Program


    Vaksötét József Attila est Hoboval

    Vaksötét József Attila est Hoboval

    Ismét egy igazán különleges Vaksötét estre invitálunk Titeket! A teljes sötétségben, József Attila versei Hobo által megszólaltatva, megzenésítve. S bár már ezerszer halhattuk Hoboval ezt az estet, Vaksötétben még is egy egészen különleges, újfajta élményt adhat!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 19:00

    József Attila: Tudod, hogy nincs bocsánat!

    József Attila műveit úgy olvasom, mint a szent könyveket, és néha, mintha a saját gondolataimat látnám leírva. Az előadással az volt a célom, hogy bevonjam és tovább gondolkodásra késztessem a nézőt – mondja Hobo, aki a bemutató óta bejárta az egész országot és a határon túli magyarlakta vidékeket is, és több, mint ezer alkalommal tolmácsolta a költő gondolatait.

    Zene: Márta István, Póka Egon

    Jegyvásárlásoddal a vakokat és látássérülteket hangoskönyvek készítésével támogató Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segíted.

    Érdekel, milyen hangulatú volt a Vaksötét Budapest Bár koncertünk? Pillants bele!

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

    Ajánló


    Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016