• Program


    Válótársak

    Válótársak

    Interaktív párkapcsolati est humorral és rögtönzéssel

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 19:00

     

    Rengeteget hallani arról, hogy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.

     


    Mindenképpen szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és, ami a rosszabb, ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött. Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.

     


    Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

     


    Műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak is, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt.

    Ajánlatunk


    Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

    elkafkásodás két részben

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016