• Program


    Varázslatos Kispest - A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

    Varázslatos Kispest - A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

    Új programsorozatot indít a KMO, melynek keretében az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg testközelből Kispesten. Betekintést nyerhetnek olyan hivatásokba és kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 20. csütörtök, 17:30

    Varázslatos Kispest
    A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

    Februárban a Kispest TV, márciusban a papi hivatás (látogatás a Nagyboldogasszony templomba), áprilisban a Kispesti Uszoda,  májusban pedig Skoda Éva (a Helikon Kulturális Egyesület elnöke) kispesti festőművész kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést.

    Ajánlatunk


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Ajánló


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016