• Program


  Várból Palota - séta a Budai Várban
  2

  Várból Palota - séta a Budai Várban

  Séta a Budai Palotanegyedben, a Várkápolnában és a Királypincében - A Budavári Palota királyok és államfők lakhelye, hatalmi központ, nemzeti szimbólum. Budai Vársétánkon elmeséljük a ma látható épületegyüttes viharos történetét az Anjou királyok erődítményétől Ferenc József és Erzsébet fényűző palotáján át egészen a második világháborút követő eseményekig.  több

  Aktuális előadások  A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(10)

  Megnézzük, hol álltak a vár első falai, meglátogatjuk a fennmaradt gótikus Várkápolnát és a Királypincét, valamint mesélünk a jelenleg zajló építkezésekről is.

  Indulás: Budavári Mikve (Budapest, I. Palota út 1.)

  Érkezés: Sándor-palota (Budapest, I. Szent György tér 2.)

  Időtartam: 90 perc

  A Várból Palota című sétánk más időpontra is megrendelhető. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az idegenvezetes@varkapitanysag.hu email címen és egyedi árajánlatot küldünk Önnek.

  Jó tudni!

  A Várból Palota című sétánk útvonala nem akadálymentesített, a budai Várban meredek lépcsőkön, szűk folyosókon is közlekedünk. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor.

  Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul.

  Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni. Megértését köszönjük!

  Ajánló


  A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre…

  Különleges sétánkon a föld alá ereszkedünk és bejárjuk a Várhegy egykor virágzó zsidónegyede…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016