• Program


    Varga Livius Show Band // A Zene Ünnepe a K11-ben!

    Varga Livius Show Band // A Zene Ünnepe a K11-ben!

    Felejthetetlen nyáreste a szabad ég alatt a belváros kellős közepén.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

    Húzós groovok, szárnyaló zenei érzésfelhő, humor és könnyed létbölcselet. Az est szereplői: Kiss Diána (upright bass) a Jazz és a Progresszív pop bőgőfenoménja, aki hosszabb európai tartózkodás után szerencsénkre ép itthon muzsikál, Nemes Zoltán a Jambalaya zenekar vezetője a New Orleans street életérzést hozza közénk térdén táncoló zongorájával, Vastag Gábor, a gitárvirtuóz Vasti, aki képes szólózni ezer vagy akár egyetlen egy hanggal is, és Varga Livius a perkás-rapper, a showman, az est rugója és házigazdája. Szem nem marad szárazon, huncut aki ülve marad!

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várják az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

    Ajánló


    Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat…

    Pozsgai Zsolt- Gulyás Levente: Az Akácember - musical

    Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016