• Program


    Várkert Jóga - Hámori Gabival

    Várkert Jóga - Hámori Gabival

    Oktatóként tapasztalataim kezdetén járok, de precízen és szeretettel készülök arra, hogy különféle órákat tartsak. Amíg gyakorló voltam az astanga irányzatot szerettem, mégis oktatóként a hatha jógát tanultam először, azon belül fókuszáltam a gerinc jóga, és a női jóga alapelveire. Azóta is tanulok yin jógát, kismama jógát, és gyerek jógát.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 11. hétfő, 19:00

    Oktatóként tapasztalataim kezdetén járok, de precízen és szeretettel készülök arra, hogy különféle órákat tartsak. Amíg gyakorló voltam az astanga irányzatot szerettem, mégis oktatóként a hatha jógát tanultam először, azon belül fókuszáltam a gerinc jóga, és a női jóga alapelveire. Azóta is tanulok yin jógát, kismama jógát, és gyerek jógát. Ősztől ilyen órákat is tartok majd.

    Az órám a Várkertben hatha jóga alapú lesz, a gyakorlatsorban a hangsúlyt a nyitásokra helyezem majd a csípő, illetve a vállak területén, így a feszültséget tároló testtájakat megnyitjuk, felszabadítjuk. Ehhez pedig jönnek majd erősítő, stabilitást adó gyakorlatok is, melyek nagyon hasznos tudatosságra ösztönöznek a mindennapokban.

    Levezetésnek hosszabban kitartott resztorációs, relaxáló ászanákat gyakorlunk a yin jóga tartományából, ez azt jelenti, hogy hosszan kitartott pózokkal dolgozunk majd, mélyen megmunkálva a fasciális kötőszöveti réteget, kiegyenlítve magunkban a különböző minőségű energiákat.

    Nagyon remélem, hogy szép időnk lesz, így nem csak a Föld hanem a Nap ereje is támogatja majd az órát, amelynek fő motívumai a tisztítás és erő lesznek.

    Várom, hogy együtt gyakoroljunk a Várkert Bazárban!

    Namaste

    Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    zenés átirat két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016