• Program


  Vendetta

  Vendetta

  Vendetta: vérbosszú, gyűlölet, micsoda kínzó érzések és gondolatok jelentése! Ráadásul egy nő fejében fogan. Ki ő? Egy magyar asszony a jelenben, aki származását titkolja. Szeretni akar, de lelkében gyűlölet. Még a lánya sem ismeri anyja legbelső harcát, amit önmagával vív. Anya és lánya, és mégis két különböző sors.

  Marton Mária   
  VENDETTA
  Dráma / 14 éves kortól / 70perc

  Vendetta: vérbosszú, gyűlölet, micsoda kínzó érzések és gondolatok jelentése! Ráadásul egy nő fejében fogan. Ki ő? Egy magyar asszony a jelenben, aki származását titkolja. Szeretni akar, de lelkében gyűlölet. Még a lánya sem ismeri anyja legbelső harcát, amit önmagával vív. Anya és lánya, és mégis két különböző sors. Az anya titkolja gyermekkori élményeit. Próbál úrrá lenni régi fájdalmain, de valójában csak akkor érzi jól magát, ha egyedül van.
  Lánya sikeres ügyvéd, aki szereti anyját, de tele van ki nem mondott kérdésekkel. Végül leülnek és beszélgetni kezdenek.
  Azok vagyunk, amivé nevelnek. Azok vagyunk, amivé nevelnek?
  Marton Mária titkokról mesél. Nem ítélkezik.

  Játsszák: Nyakó Júlia, Kakasy Dóra

  Díszlet-jelmez: Gloria von Berg / Zene: Gallai Péter
  Rendező: Dávid Zsuzsa

  Ajánló


  Az Ismerős Arcok zenekar a jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a jellegzetes,…

  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016