• Program


    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

    Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT | PÁSZTOR ERZSI-ről Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura

    PÁSZTOR ERZSI
    TOPOLCSÁNYI LAURA

    Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura. Elsősorban komikai tehetségéről ismerjük, de nem áll távol tőle a tragikomédia sem. Legismertebb alakításai közé tartozik a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., a Veri az ördög a feleségét, amelyért neki ítélték a Filmszemle „legjobb női alakításának” díját, emellett sokan emlékeznek a Kísértet Lublón vagy az Angi Vera című filmbeli szerepére, valamint a Szomszédok Janka nénijeként nyújtott alakítására. És akkor még a színházi szerepeit nem is említettük! Most….fogjuk!!!

    Ajánlatunk


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016