• Program


  VeszprémFest Classic-Cziffra 100 / "Cziffra Café" / Tompos Kátya és Balázs János
  4

  VeszprémFest Classic-Cziffra 100 / "Cziffra Café" / Tompos Kátya és Balázs János

  A Cziffra György-Emlékév programja.
  Itt az élet akkor kezdődik, amikor lemegy a nap, és csak akkor zárnak, amikor a világ is véget ér. Megannyi dal – egy-egy pillanatfelvétel az extázisfüggő vendégekről: fiatal szeretők és öreg bohémok, naiv álmodozók és érzéki bűnözők, művészek és bebetonozott törzsvendégek.

  VeszprémFest Classic / Cziffra Café - Tompos Kátya és Balázs János estje

  Van egy kis hely egy sötét mellékutcában, amiről senki sem tud és amit mégis mindenki ismer. Itt az élet akkor kezdődik, amikor lemegy a nap, és csak akkor zárnak, amikor a világ is véget ér. Megannyi dal – egy-egy pillanatfelvétel az extázisfüggő vendégekről: fiatal szeretők és öreg bohémok, naiv álmodozók és érzéki bűnözők, művészek és bebetonozott törzsvendégek. A varázslatos alászállásunk két útikalauza pedig nem más, mint az ezerarcú színésznő, Tompos Kátya és a Kossuth-díjas zongoraművész, Balázs János, akik legyen szó sanzonról vagy komoly zenéről, minden műfajban otthonosan mozognak.

  A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös koncertje.

  A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a VeszprémFest programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

  Ajánló


  InTimE. Mindössze két szótag, megannyi jelentés és egy látványos, elgondolkodtató koreográfia Frenák…

  Idén új helyszínre költözik Tokaj legnagyobb őszi eseménye a Tokaj Fesztiválkatlanba. Az esemény…

  Az 1984 egy szerelmi történetet helyez egy olyan disztópikus világba, ahol az állam…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016